portfolio

Lobby Van der Valk Assen

Project

In opdracht van Magchelina en Rob van der Valk hebben wij het ontwerp, schilderwerk en de decoratieve wandafwerkingen in en rondom de receptie bij Van der Valk Assen uitgevoerd. Samen met de opdrachtgever is een interieurontwerpplan gemaakt en daar hebben wij onze colour structuurpixels op losgelaten.

Omschrijving

In de lobby is een enorme diversiteit aan producten toepast, van pleisterwerk tot verschillende verfsoorten. Het gaat om handmade producten die op een vakkundige manier zijn verwerkt. Bijvoorbeeld de parelmoer verf perle op de balie, waaraan metaalpoeders zijn toegevoegd, waardoor een ‘blauwstaal look’ ontstaat. Een unieke combinatie van ontwerp, productkennis en applicatiekunde. De wandafwerking achter de gouden trap heeft een basis van Italiaanse mineralen. Door een creatief en herhalend patroon toe te passen op deze wand ontstaat een unieke ‘eyecatcher’. De volgende onderdelen zijn door ons uitgevoerd: receptiebalie (tevens ontwerp), de gouden trap in messing coating, de unieke wandafwerking achter de gouden trap, Perle afwerking op het verhoogd plafond, de basiswanden rondom de receptie in Multiterra, de kolommen in Dofine Oldskool en de buitenwanden in Dofine Terrasvista.