Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design

Ontwerp

Dofine is een creatief ontwerpbureau gespecialiseerd in wand- en vloerafwerkingen. Dofine haar service bestaat uit: ontwerp, technische ondersteuning van het ontwerp, productontwikkeling van nieuwe materialen en de applicatie daarvan, door een professioneel team.

Dofine ondersteunt haar klanten met het maken van een uniek kleurenschema. Om de klant te voorzien van een goed advies heeft Dofine een speciale methode ontwikkeld: Colour Pix.
Aan de hand van deze persoonlijke kleurenkaart en de klant zijn behoefte adviseert Dofine materialen / producten die het best kunnen worden toegepast in de betreffende ruimte.
Daarna kan het Dofine - team de verschillende ontwerpkeuzes vertalen naar mooie visualisaties!

'If it's not out there, and you want it, we create it!'

 Product

Door jaren lange ervaring in decoratieve afwerkingen biedt Dofine een breed scala wand- en vloerafwerkingen aan. Veel wand- en vloerafwerkingen zijn op maat gemaakt en bedacht aan de hand van projecteisen. Aan de hand van deze projecteisen creëert Dofine verrassende en passende kleuren, prints en structuren met innovatieve materialen. Het Dofine - team bezit de kennis over haar producten en is dus een aanvulling/verlenging op/van het ontwerpproces. Door de (interieur) ontwerper / architect te adviseren welke afwerking het best kan worden toegepast kan het doel wat zij voor ogen hebben worden behaald.

 Applicatie

Dofine heeft voor het appliceren van de wand- en vloerafwerkingen een team experts in dienst. Deze gecertificeerde en getrainde applicateurs zorgen voor de beste prestaties van het product. Zij ontwikkelen en passen, met hun artistieke achtergrond, talloze oplossingen / ideeën en ontwerpen op maat toe.De op maat gemaakte wand- en vloerafwerkingen zijn altijd handgemaakt en daardoor uniek!

© 2024 Dofine (Exclusive Design B.V.)
crossmenuchevron-down