Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design

Onze merken

Het merken portfolio van Dofine wordt gekenmerkt door exclusieve merken op het gebied van kleur, materiaal en textuur. Stuk voor stuk merken waar wij fan van zijn vanwege de onderscheidenheid en creativiteit die deze merken bieden.

Cement Design

Cement Design is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van microcement voor vloeren en wanden. Oorspronkelijk afkomstig uit Spanje, wordt Cement Design nu ook in Nederland geleverd door Dofine. Met hun hoogwaardige microcementoplossingen biedt Cement Design een moderne en duurzame optie voor het creëren van stijlvolle en naadloze oppervlakken in diverse interieurprojecten. Hun expertise en innovatieve producten maken Cement Design een betrouwbare keuze voor architecten, ontwerpers en woningbezitters die op zoek zijn naar een eigentijdse uitstraling voor hun ruimtes.

Cement Design
Matteo Brioni

Klei, water en natuurlijke toeslagstoffen. Dit is het recept voor Matteo Brioni's ruwe aarde, waarmee Dofine talloze wanden verfraait. Een familietraditie van baksteen-maken die bijna een eeuw teruggaat en een persoonlijke passie voor vorm en bouwen hebben Matteo geïnspireerd. Hij weet met zijn bedrijf ethiek (bewustwording van de productie), esthiek (de natuurlijke schoonheid) en ecologie (met respect voor het milieu) met elkaar te verbinden. De collectie bestaat uit een fijne selectie van kleisoorten en natuurlijke aggregaten uit verschillende regio's.

Matteo Brioni
Jacco Maris

Het lichtdesign van Jacco Maris herken je aan de basis van metaal en staal. Deze materialen en de eenvoud in lichtontwerp zijn de belangrijkste handelsmerken van Jacco Maris Design. Roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal en messing zijn de kenmerkende elementen.Alle armaturen worden met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dan Jacco Maris zijn standaard collecties kan aanvullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd.

Jacco Maris
Metropolis

Metropolis®, verf voor levensstijl, kosmopolitische decoratieve afwerkingsafdeling van Ivas Spa, ontwerpt en produceert verven, decoratieve processen en afwerkingen in hars voor muren en vloeren, geïnspireerd door de invloeden van grootstedelijke exterieurs. Materie, kleuren en reflecties die plaatsen en ruimtes transformeren en verschillende emoties opwekken, niet alleen door kleur, maar ook tactiel, suggestief, "driedimensionaal", wat staat voor Italiaanse uitmuntendheid in interieurdecoratie.

Metropolis
Evert de Groot

Evert Groot is gespecialiseerd in het op maat maken van linnen gordijnen en linnen plooigordijnen. De stoffen zijn ecologisch, van de hoogste kwaliteit en gemaakt in de beste linnenweverijen van Europa. Evert Groot Interieurstoffen heeft de grootste kleurencollectie linnen stoffen van Nederland en een grote variatie aan wassingen en finishes. Linnen ziet er mooi en tijdloos uit, maar is ook natuurlijk en duurzaam. Dit materiaal past door zijn zachte uitstraling bij elke interieurstijl en wordt ook mooier met de jaren.

Evert de Groot
Stoopen & Meeuws

De basisproducten voor de afwerkingen van Stoopen & Meeûs zijn zand, leem, krijt en kalk en worden in Europa gewonnen uit rotsen, gedelfd uit de grond of van afzettingen afgegraven. Elk van deze natuurlijke bronnen vult zichzelf terug aan en ook dat maakt deze grondstoffen zo duurzaam. Sinds bijna 20 jaar verwerkt Stoopen & Meeûs deze natuurlijk basisproducten tot decoratieve afwerkingen voor vloeren, muren en andere delen van een interieur. Door hun meestal ademende eigenschappen dragen ze bij tot een aangenaam leefklimaat.

Stoopen & Meeuws
Rigo

RIGO Verffabriek produceert verf, lakken, olie en wandafwerking in IJmuiden en is een technisch laboratorium, creatief atelier en partner voor de vakman. RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf, dat sinds 1938 verven en lakken produceert. Als een van de weinige fabrikanten in Nederland ontwikkelen, testen en produceert RIGO alle producten in eigen huis.

Rigo
© 2024 Dofine (Exclusive Design B.V.)
crossmenuchevron-down