Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design
Dofine Exclusive Design

Dofine

Passie voor kleur en materiaal is de drijfveer voor Dofine. Altijd iets nieuws willen maken en laten zien dat het onmogelijke mogelijk is!

Dofine is een creatief ontwerpbureau gespecialiseerd in wand- en vloerafwerkingen. Wij werken in het hogere segment van de interieur wereld en werken daarvoor samen met bekende Nederlandse (interieur) ontwerpers / architecten en leveranciers uit Europa.

Wij ontwerpen onze eigen producten en ondersteunen de architect met materiaal- en kleuradvies. De Dofine - collectie bestaat daardoor uit unieke texturen, kleuren en prints.

Behalve vloer- en wandontwerpen, bedenkt Dofine ook complete interieurs in samenwerking met ons ontwerpteam en andere aangesloten ontwerpers. Een interieurontwerp met een radicale draai en altijd met liefde voor materiaal in het achterhoofd. Renovatie, verbouwing, ontwerp op maat en totaalontwerp voor zakelijke en particuliere projecten.

Onze service bestaat uit ontwerp, technische ondersteuning van het ontwerp, productontwikkeling van nieuwe materialen en de applicatie daarvan, door een professioneel team.

'Interieurontwerp met een radicale draai en altijd met liefde voor materiaal'
Drenth Verven foto

 De oorsprong van Dofine

Dofine is een innovatief Nederlands merk dat zijn oorsprong kent vanuit de verfindustrie. De vele jaren ervaring gaan terug naar het begin van de jaren 60, toen Dofine in de stad Groningen begon als Verffabriek. In deze tijd stond het bedrijf al bekend om zijn innovatieve manier van werken door met eigen kleuren nieuwe texturen nieuwe technische oplossingen op de markt te komen.

In 1989 nam Hans Luiken de verffabriek Drenth, gevestigd in Groningen, van zijn vader over. Drenth werd onder zijn leiding steeds groter en vestigde zich daarom in een groter pand in Winschoten. Na een tijd was er niet alleen vraag naar verf, maar ook naar veel meer andere decoratieve wandafwerkingen! Dit veranderde de focus en kijk van Hans, die vervolgens in 2006 Dofine oprichtte.

Vandaag de dag laten wij zien dat bij Dofine vrijwel alles mogelijk is en worden de pijlen juist gericht op wat er nog niet is. Het ontwerp- en ontwikkelingsteam is altijd up - to - date als het gaat om de laatste trends en is zelf ook trendsettend.

© 2024 Dofine (Exclusive Design B.V.)
crossmenuchevron-down