Delen

'Een blikvanger bij binnenkomst, de robuuste achterwand van de lobby'

Een blikvanger bij binnenkomst is de robuuste achterwand van de lobby, gezamenlijk ontworpen door Van der Valk, Charlotte Emmerig en Dofine. In deze gebarsten rotspartij zijn lichtlijnen verwerkt die de imperfectie van de rots benadrukken en zorgen voor een intrigerend schouwspel. De rotswand gaat over in een al even robuuste wand bekleed met leer. De balie is afgewerkt door Dofine in een metal messing kleur en met daar om heen bijpassende Matteo Brioni en Oldskool wanden. Naast de entree heeft Dofine de sportzaal voorzien van meerdere artwalls.


Bekijk meer projecten in de categorie(ën):
INTERESSE IN DIT PROJECT?
Bespreek de mogelijkheden
Neem contact op
Wij delen exclusief design op social media
Laat je inspireren. Volg ons
crossmenuchevron-downchevron-right